Δ.Κ.

Πυρ και μανία είναι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο για την κριτική που άσκησε στους τρεις συναδέλφους του (έκανε λόγο για λαγούς) για τη διάταξη των «θαλασσοδανείων» στην εκπομπή «Ρεπορτάζ» του GR.

«Να ρωτήσει πρώτα ποιος είναι ο Δημήτρης Χριστόγιαννης και μετά να μιλάει ο κύριος Νικολόπουλος αλλά και οι υπόλοιποι. Εγώ δεν αλλάζω κόμμα σαν τα πουκάμισα. Η διάταξη δεν απαλλάσσει κανέναν από τα αδικήματα. Ποιος θα έδινε δάνειο, αν ήξερε ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να τον κατηγορήσουν χωρίς λόγο. Τίποτα δεν παραγράφεται. Εγώ έζησα στα χωράφια και στα καπνά και η τοπική κοινωνία με ξέρει. Ας ρωτήσει ο κύριος Νικολόπουλος και ο κάθε Νικολόπουλος ποιος είναι ο Χριστόγιαννης» είπε στενοχωρημένος ο βουλευτής Πιερίας και γιατρός στο επάγγελμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα βέλη της πέταξε και η Κατερίνα Παπακώστα στον «φίλο» της, Νίκο Νικολόπουλο. «Μπα, τώρα που είναι αρχηγός κόμματος έχει μεταβάλει τις απόψεις του; Αυτός δεν κατηγορούσε τον Σαμαρά υποτίθεται για “φίμωση” της ελεύθερης έκφρασης του βουλευτή. Τώρα μας λέει ότι οι βουλευτές δεν είχαν δικαίωμα να εκφραστούν;» είπε η κυρία Παπακώστα, ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε στο twitter της: «Νίκο μου, οι βουλευτές λογοδοτούν στον λαό. Επιπλέον, το ήθος τους είναι γνωστό στις κοινωνίες τους. Επικρίνεις πρωτοβουλίες βουλευτών εσύ;»

«Θέλω να τον ξεσκίσω το Νικολόπουλο για αυτά που είπε στο GR» εξομολογήθηκε μία γοητευτική βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης