Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου,η αγαπημένη μας,επέστρεψε στο σπίτι της, το Ολυμπιακό Στάδιο, κι έδωσε έναν ακόμη όμορφο-κρίσιμο αγώνα εναντίον της Ουγγαρίας και τα κατάφερε. Με Παπασταθόπουλο, Μανωλά,Μήτρογλου,Ζέκα,Φορτούνη,Κουρμπέλη ,ποδοσφαιριστές που κοσμούν τα ευρωπαίκά σαλόνια, θα πρεπε το γήπεδο να ήταν κατάμεστο ,τουλάχιστον στα κάτω διαζώματα. Κι όμως οι Ούγγροι φίλαθλοι έδειχναν σαν να ‘ναι περισσότεροι.

“Γεια σας, κύριε Βουλευτά ,από δω ο κ Τάδε ,ο οποίος είναι υπεύθυνος εδώ της εθνικής,ήταν μάλιστα και υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές με τη ΝΔ” είπε ο νεαρός , συστήνοντας τον άνθρωπο με το μπουφάν και το εθνόσημο στο στήθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα παιχνίδια της εθνικής οι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να μπουν με την ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ αφού χρειάζεται διαπίστευση. Όσον για τις προσκλήσεις, αυτές είναι για τους κολλητούς,φίλαράκια και για τα πολιτικά κόμματα ή τις ενώσεις.

Έξω από τα εκδοτήρια υπάρχει πάντα ουρά,παρά τη μειωμένη προσέλευση,αφού η διαδικασία απόκτησης εισιτηρίου κυλάει αργά-βασανιστικά σαν εκείνες των διοδίων τις ημέρες των εορτών. Στις εισόδους ,οι ελεγκτές (περισσότεροι από τους φιλάθλους) κοιτάζουν εξονυχιστικά μην τυχόν και ξεφύγει κανένας μπόμπιρας χωρίς το “μαγικό χαρτάκι”.

Τα εισιτήρια για τους αγώνες της εθνικής είναι ομολογουμένως φτηνά και θα μπορούσε να είναι και ελκυστικά αν οι διοργανωτές είχαν αυξήσει τα σημεία πώλησης ,όπως κάνουν εκείνοι των μεγάλων συναυλιών,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Ο Γερμανός πρέπει να προχωρήσει στο δεύτερο ημίχρονο σε αλλαγές αλλιώς οι Ούγγροι θα μας κερδίσουν” είπε ένας κυβερνητικός Βουλευτής αλλά ευτυχώς ήταν ψηλά και δεν τον άκουσε ο Σκίμπε κι έτσι δεν χάσαμε το γκολ.

Στις θέσεις των επισήμων οι Ούγγροι είχαν στήσει πανηγύρι όπου με τα ουρλιαχτά κάποιων γραφικών και τα συνθήματά τους επιζητούσαν την νίκη.

Τους Έλληνες “επίσημους”έσωσε τελικά το γκολ του Μήτρογλου με την απίστευτη κεφαλιά του.

Εν κατακλείδι, κύριοι ,αφήστε τις δημόσιες σχέσεις και δώστε την εθνική ομάδα στο λαό της.  Κι αυτό θα γίνει με σωστή διαφήμιση του προίόντος, με καλύτερη οργάνωση, με εισιτήρια όπου θα τα βρίσκει ο φίλαθλος και δέκα μέρες πριν τους αγώνες ,με τα σχολεία και με όλους τους Έλληνες που αγαπάνε αυτήν την ομάδα.Και είμαστε από το 2004 πάνω από 15 εκατομμύρια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης