Ξεχώρισε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ όπως η μύγα μες στο γάλα. Όσοι την έβλεπαν δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Κι όμως η πρώην βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ και δημοσιογράφος Σοφία Γιαννακά φρόντισε να τους εκπλήξει όλους …δυσάρεστα. Μνημονιακή, και μάλιστα εισηγήτρια του 2ου Μνημονίου με τα 11,5 δις, υπέρ πάντων Βενιζελική ,όπως παλιότερα υπέρ το δέον Σημιτική, και τώρα ….αντιμνημονιακή;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι ζητούσε η αλεπού στο παζάρι και μάλιστα τη μέρα των γενεθλίων του ΠΑΣΟΚ;

«Η Γιαννακά ήταν Μνημονιακή και αντι-ΣΥΡΙΖΑ» έσπευσε να διευκρινίσει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους ο Δημήτρης Παπαδημούλης μέσω του twitter του.

Ο Δημήτρης Στρατούλης, δε, κοντεύει να βγει στα κεραμίδια με την παρουσία της Αγρινιώτισσας πρώην βουλευτίνας στην εκδήλωση του νέου Αγωνιστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήσουν πολύ ευγενής και καλός μαζί της» ανταπάντησαν οι ψηφοφόροι του κόμματος στον Δημήτρη Παπαδημούλη.

Ακόμα κι όταν οι δημοσιογράφοι έθεσαν στον αριστερό βουλευτή το δίλημμα «οι άνθρωποι αλλάζουν» εκείνος με το ηπειρώτικο χιούμορ του συμπλήρωσε: «Γι ‘αυτό υπάρχουν τα μοναστήρια».

Αν θα πάει η Γιαννακά τελικά σε μοναστήρι δεν μπορώ να σας το πω με σιγουριά. Σας λέω όμως με σιγουριά ότι στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν βρέθηκε για δημοσιογραφικό σκοπό.

Και καλά θα κάνει η πρώην βουλευτίνα να μην χρησιμοποιήσει αυτό το άλλοθι. Υπάρχουν τόσες και τόσες δικαιολογίες,τόσες και τόσες ερμηνείες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης