Δ.Κ.

Με επιστολή της στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά ζητεί να ληφθεί πρωτοβουλία ώστε να μην αιωρείται, όπως αναφέρει, η άθλια συκοφαντία εις βάρος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφορμή για την «έκρηξη» της κυρίας Γεννηματά στάθηκε το δημοσίευμα της 4ης Δεκεμβρίου στην εφημερίδα «Documento», το οποίο την ενέπλεκε στη λίστα Μπόργιανς.

«Έχω διαψεύσει κατηγορηματικά και από την πρώτη στιγμή το περιεχόμενο του δημοσιεύματος. Δεν είχαν και δεν έχω οποιοδήποτε κρυφό περιουσιακό στοιχείο ή εισόδημα. Τα περιουσιακά μου στοιχεία και όλες μου οι καταθέσεις τις αναφέρω τακτικά στις δηλώσεις ”πόθεν έσχες” που υποβάλλω κάθε χρόνο. Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Πρόκειται για επιμελώς στημένη σκευωρία, με σαφή πολιτική στόχευση και ανύπαρκτα ηθικά όρια. Μία αήθης επίθεση που πλήττει και την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή της η κα Γεννηματά, ζητώντας να ριχτεί άπλετο φως. Τέλος, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «ενεργεί σε πλήρη συντονισμό με τους άθλιους αυτούς δημοσιογραφικούς κύκλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης