ΠΚ

Η ιστορία θυμίζει λίγο τον γνωστό μύθο του Πέτρου και του Λύκου. Ο Λάμπης Ταγματάρχης εδώ και καιρό άφηνε να εννοηθεί στο άμεσο περιβάλλον του αλλά και σε εργαζόμενους στην ΕΡΤ πως ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από τη Δημόσια τηλεόραση.  Ωστόσο η αποχώρησή του για κάποιους λόγους τρέναρε υπερβολικά τόσο ώστε πολλοί δεν έδιναν πια σημασία στις «απειλές» του. Τον τελευταίο καιρό όπως φαίνεται ο Λάμπης Ταγματάρχης έγινε αποδέκτης ορισμένων επαγγελματικών προτάσεων. Θα ασχοληθούμε με αυτές παρακάτω. Το βασικό θέμα μέχρι και την υποβολή των προτάσεων ήταν ότι ο Λάμπης Ταγματάρχης είχε καταλάβει πως η παραμονή του στη Δημόσια τηλεόραση τον έφθειρε επαγγελματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπήρξαν πολλές στιγμές κατά την παραμονή του στην ΕΡΤ που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως άλλοθι και να δικαιολογήσουν μια ηρωική του έξοδο. Όμως ως έμπειρος στην πιάτσα έκανε υπομονή αναμένοντας κάποιο πράσινο φως όχι από τον Νίκο Παππά βέβαια αλλά από την τηλεοπτική αγορά.

Όταν το τοπίο άρχισε να ξεκαθαρίζει τότε έκανε και την κίνησή του. Αφορμή η συμπεριφορά της Κατερινάς Ακριβοπούλου, της γνωστής παρουσιάστριας της εκπομπής «Αίθουσα Σύνταξής» η οποία ανάρτησε προ ημερών στον λογαριασμό της στο facebook φωτογραφία του Κυριακού Μητσοτάκη εν είδει αστέγου με μια ταμπέλα να γράφει «εκλογές». Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας ήταν εξαιρετικά οργισμένη. Ο Λάμπης Ταγματάρχης όχι βέβαια λόγω Ακριβοπούλου αλλά για τους δικούς του λόγους υπέβαλε την παραίτησή στον Νίκο Παππά που έγινε αποδεκτή.

Οι προτάσεις

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ ο Λάμπης Ταγματάρχης είναι αποδέκτης τριών προτάσεων, όπως λένε οι φήμες. Δύο από αυτές αφορούν συνδρομητικά κανάλια και μια τρίτη, πάντα κατά τις φήμες, που αφορά το MEGA. Μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες αυτές. Όμως ο Λάμπης Ταγματάρχης συνήθως αντιδρά εξαιρετικά επαγγελματικά στις απαιτήσεις των καιρών που σημαίνει, όπως επισημαίνουν και οι άσπονδοι φίλοι του, πως δεν αποχώρησε από την ΕΡΤ για να μείνει τηλεοπτικά άστεγος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης