Π.Β.

Πάντα πίστευα πώς στα αρβανιτοχώρια της Αττικής ήταν καλά φυλαγμένο το μέγα μυστικό της ανθρωπότητας. Όλης της ανθρωπότητας. Η επιστήμη με επιβεβαίωσε. Στον οροπέδιο όγκο μεταξύ Πικερμίου και Αγίων Αναργύρων ξεθάφτηκε το 1944 από μη κομμουνιστή κάτοικο της βορείου Αττικής η κάτω γνάθος του Γραικοπιθήκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αρχή βεβαίως οι αρμόδιοι εξέλαβαν το δείγμα ως εναπομείναν στοιχείο από την εποχή που οι Λάκωνες την έπεσαν στην Αττική διότι και οι Λάκωνες όσο και αν φαίνεται παράξενο, διέθεταν κάτω γνάθο. Ορισμένοι εθνικιστές προτίμησαν την θεωρεία περί αποδεικτικών στοιχείων ως προς την ύπαρξη «Σ ‘ ΕΛΛΗΝΩΝ» εκ της Σελήνης, ή αλλιώς «ΕΛ» εκ του Δευκαλίωνος προερχομένων και άλλα τέτοια. Σήμανε όμως η ώρα της αλήθειας.

Η κάτω μασέλα του Πικερμίου γνωστή και ως «Γνάθος του Grekopithikus Pikermihensis» και όχι «ERITHROKOLUS ARVANITIUS» όπως είχε καταχωρηθεί από αριστερούς εχθρούς του Γένους του μελαχρινού, ανήκει σε δίποδον ηλικίας 7,5 εκατομμυρίων ετών (χ…..σε μου ψηλά κι αγνάντευε) το οποίον δίποδον ενδεχομένως να είναι ο πρώτος ανθρωποπίθηκος επί της Γης. Οπότε και λύθηκε το μυστήριο. Πάντα το πίστευα πώς οι ανθρωποπίθηκοι πρωτοεμφανίστηκαν και εξακολουθούν να ευδοκιμούν στην Ελλάδα.

Οι αποδείξεις πολλές αρκεί κάποιος να επισκεφθεί ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου σε αγώνα Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ ακόμη και Ολυμπιακού – Πλατανιά, λέμε τώρα, ή να συμμετέχει σε θυρανοίξια ελληνάδικου επί της Αθηνών Λαμίας όπου σαβουριάζονται δίπλα σου κάτι κορμιά που νομίζουν ότι χορεύουν ή (ακόμη πιο έντονο το συναίσθημα) η συμμετοχή σε πολιτική συζήτηση σε καφενείο Κάτω από το Αυλάκι στην περιοχή Κάτω Κρεσταίνων Αύγουστο μήνα με 45 βαθμούς υπό σκιάν και με οσμή θειώδη από τα καφεκίτρινα νερά του Καϊάφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαθαίνω πώς ενθουσιώδεις οπαδοί της νέας αυτής ανθρωπολογικής (;) θεωρίας ετοιμάζουν γιορτές και πανηγύρια με σύνθημα «Γίνε και εσύ ανθρωποπίθηκος μπορείς» και με αφίσα όπου θα απεικονίζεται το σαγόνι και ο γομφίος ο οποίος βρέθηκε στη Βουλγαρία μεν αλλά τον έκαναν εισαγωγή στην Ελλάδα όπου και έλαβε την ελληνική ιθαγένεια (ο γομφίος) με ειδικό νόμο που ψηφίστηκε από την Βουλή ως τροπολογία στο Μεσοπρόθεσμο…

Διαβάστε ακόμη:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης