Δ.Κ.

Για την αδελφή εν ενεργεία Υπουργού και τη …θεσούλα της μίλησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιάσων Φωτήλας καταφέρνοντας με αυτές τις καταγγελίες του να βγάλει από τα ρούχα του ακόμα και τον μειλίχιο Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συζήτηση αφορούσε το προσφυγικό και την δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα νησιά. Ο Υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στους ανθρώπους της κρατικής μηχανής που δίνουν το δικό τους αγώνα ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα αλλά μιλώντας για το μόνιμο προσωπικό προκάλεσε την αντίδραση του «γαλάζιου» Βουλευτή.

«Η αδελφή εν ενεργεία Υπουργού δεν πήγε στη Μόρια αλλά έμεινε στο γραφειάκι της και για να μην μείνει και ξεκρέμαστη την κάνατε σύμβουλο του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ πριν τελειώσει η σύμβασή της.Σιγά μην πήγαινε στη Μόρια!» είπε ο Ιάσων Φωτήλας.

«Καρφάκι δεν σας καίγεται για τους πρόσφυγες.Μιλάτε συνέχεια για υγειονομική βόμβα,για τους ανθρώπους που προσλαμβάνονται για να προσφέρουν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Μεταχειρίζεστε με τον πιο χυδαίο,αντιπολιτευτικό ,λαϊκό τρόπο ένα ευαίσθητο θέμα ,στοχεύοντας στα ψηφαλάκια της ακροδεξιάς» ανταπάντησε οργισμένος ο Υπουργός,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης