ΠΚ

Μπορείς να ψηφίζεις ότι γουστάρεις κοπέλα μου. Δόξα τον Θεό τα κεκτημένα της δυτικής δημοκρατίας στο εγγυώνται. Είσαι όμως και ανταποκρίτρια της Δημόσιας Τηλεόρασης. Δηλαδή τον μισθό σου τον καταβάλουν οι πολίτες διά της γνωστής επιβάρυνσης στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Οφείλεις λοιπόν να σέβεσαι τις ρήτρες που απορρέουν από τις υποχρεώσεις σου όσον αφορά την ενημέρωση. Δεν μπορείς λοιπόν μέσω των κοινωνικών δικτύων να προπαγανδίζεις τις θέσεις της Μαρίν Λε Πέν και της γαλλικής ακροδεξιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κύριοι της ΕΡΤ. Ξέρω ότι τα έχετε χαμένα. Ότι ταλαντεύεστε μεταξύ της γραμμής Μαξίμου υπέρ Μακρόν και των γραμμών Κουμουνδούρου που δεν είναι και ξεκάθαρες. Ξέρω ότι το δόγμα «όσο μεγαλύτερη ανακατωσούρα στην Ευρώπη τόσο ενισχυμένος ο οργασμός στα αριστερά σκέλια μας στην Ελλάδα» αποτελεί ιδεολογικό μπούσουλα για ένα κομμάτι της Αριστεράς. Μόνο που θα μπορούσατε να κρατήσετε τα προσχήματα. Το να στηρίζεις με τόσο πάθος τους φασίστες στη Γαλλία ανακατεύει το στομάχι και του καλύτερου τακτικιστή στον ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός αν η πολιτική γραμμή της δημόσιας τηλεόρασης εκπορεύεται μόνον από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παραθέτω δύο εκ των αναρτήσεων της κυρίας Θωμαϊδος Παπαϊωάννου εκ Παρισίων. Με τις υγείες σας κ. Ταλαμάγκα. Να την χαίρεστε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης