Α.Π.

Με κάθε λαμπρότητα τελέστηκε και φέτος η επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου της Θεσσαλονίκης, για τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης, Αγίου Δημητρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χιλιάδες πιστών κατέκλεισαν από νωρίς το πρωί την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου ενώ ταυτόχρονα ήταν ιδιαίτερα αυξημένα τα μέτρα προστασίας της αστυνομίας, περιμετρικά του Ναού και κυρίως επί της οδού Αγίου Δημητρίου.

Οι καμπάνες του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου χτυπούσαν χαρμόσυνα και οι ευχές τόσο για τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες όσο και για την ίδια την πόλη της Θεσσαλονίκης, η μία διαδεχόταν την άλλη.

Η σημερινή μέρα, είχε ακόμα ένα πολιτικό χαρακτηριστικό. Ήταν μία από τις λίγες φορές, που παραβρέθηκαν και οι τέσσερις βουλευτές ΝΔ (Κώστας Καραμανλής, Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης και Έλενα Ράπτη), της Α’ εκλογικής περιφέρειας της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκπληξη αφορά στην παρουσία της βουλευτίνας Έλενας Ράπτη, στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, η οποία σχολιάστηκε ποικιλότροπως από τους παραβρισκόμενους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης