Της Άντζελας Πεΐτση

Είναι ένας από τους πιο δυνατούς «αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς» που έχει περάσει από τα δημοτικά έδρανα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Μάλιστα δε θα ήταν υπερβολή, να πει κάποιος πως πρόκειται για μία από τις πιο «ενωμένες» αυτοδιοικητικές ομάδες που υπάρχουν μεταξύ του συνόλου των δήμων της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ΕΝΤΑΞΕΙ» εργάζονται ασταμάτητα. Οι ίδιοι μεταξύ τους, έχουν σχέσεις μεγάλου αλληλοσεβασμού και αλληλοϋποστήριξης, γεγονός που αποδεικνύεται και στην άσκηση της σύσσωμης αντιπολιτευτικής πολιτικής που ασκεί η Αντιπολίτευση στην ηγεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πριν από λίγες ημέρες, ολόκληρη η ομάδα Καλαφάτη, συναντήθηκε σε γνωστό ουζερί της πόλης. Οι δέκα δημοτικοί σύμβουλοι, αντάλλαξαν ευχές και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, ήταν μία από τις λίγες φορές που δεν «ασχολήθηκαν» με τη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης αλλά με την τρέχουσα κεντρική πολιτική σκηνή.

Η παρέα συζητούσε για περισσότερες από 4,5 ώρες ενώ «τα αλληλο-πειράγματα» ήταν το «αλατοπίπερο» της συνάντησης μεταξύ των κ.κ. Σταύρου Καλαφάτη, Δημήτρη Κούβελα, Σωκράτη Δημητριάδη, Σωσώ Αδαμίδου-Γκιουλέκα, Στάθη Παντελίδη, Μάκη Κυριζίδη, Στέλλα Αβραμίδου, Δημήτρη Ράπτη, Στέφανου Γωγάκου και Νίκου Ζεϊμπέκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης