Έλαβε ειδική άδεια από τις δικαστικές αρχές της χώρας της για να επισκεφθεί την Αθήνα και τις Βρυξέλες. Κατέθεσε μία εξαιρετικά παχουλή εγγύηση προκειμένου να λάβει αυτήν την άδεια. Η πρώην πρόεδρος της Αργεντινής αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος και παράνομο πλουτισμό . Επιχειρηματίες της προεδρικής της αυλής είναι ήδη προφυλακισμένοι. Στην ίδια έχει επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Η πρώην πρόεδρος προσεκλήθη από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα. Με την ευκαιρία αυτή έκλεισε και μερικά ραντεβού στις Βρυξέλες με ευρωβουλευτές (του PODEMOS). Η ομιλία της στην Οξφόρδη ακυρώθηκε λόγω εσπευσμένης επιστροφής της στην Αργεντινή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώην πρόεδρος μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου όπου είχε εγκάρδια συνομιλία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Η ευγένεια προς μία κυρία, έστω και πρώην, αυτό απαιτεί. Διερωτάται ωστόσο ο αφελής. Ποία είναι η ειδοποιός διαφορά μεταξύ δεξιάς, κεντρώας και αριστερής διαπλοκής. Ενδεχομένως η αριστερή διαπλοκή στην Αργεντινή γίνεται από τους νοσταλγούς του Περόν για τον λαό . Ενδεχομένως η δεξιά διαπλοκή στην Αργεντινή να γίνεται από τους καπιταλιστές στο όνομα του λαού. Και στις δύο περιπτώσεις το μπαγιόκο δεν φθάνει ούτε θα φθάσει ποτέ στις τσέπες του λαού. Αυτή η τεχνική ονομάζεται και διαφθορά.

Πολλοί την αποκαλούν και φόρο υποτέλειας των πολιτικών έναντι των χρηματοδοτών τους. Η ιστορία της ξεκινά από την χρηματοδότηση του Παρθενώνα και φθάνει έως τις ημέρες μας σχεδόν με αναλλοίωτο ρυθμό και αποτελεσματικότητα. Τελικά τι ελπίζουν να μάθουν από την πρώην πρόεδρο της Αργεντινής οι του ΣΥΡΙΖΑ; Πώς ξεχωρίζουμε έναν λαϊκό διαπλεκόμενο από έναν Άκη Τζοχατζόπουλο; Το πόσο διαφέρει ένα αριστερό αρπαχτικό από έναν δεξιό διεφθαρμένο πολιτικό; Το πώς νομιμοποιείται ο αριστερός νεποτισμός για τον λαό έναντι του δεξιού νεποτισμού από τον λαό; Βλέπετε και οι δύο εκδοχές λατρεύουν τους λαούς γενικά. Καλά ξεμπερδέματα σύντροφοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης