Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής με τη Φώφη Γεννηματά να φέρεται αποφασισμένη να ανανεώσει την ομάδα του κόμματος της στην Ευρωβουλή. Ήδη, όπως λέγεται, έχει συναντηθεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη και την Εύα Καϊλή για να τους ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί την περαιτέρω παραμονή τους στις Βρυξέλλες, καθώς προτιμά να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος στις εθνικές εκλογές. 

Άλλωστε, η Φώφη Γεννηματά βρίσκεται σε συνεννοήσεις με τον Νίκο Παπανδρέου, αδερφό του Γιώργου, για μία εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο καθώς και με τον καθηγητή Κώστα Μποτόπουλο και με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, ο οποίος δεν προτίθεται να διεκδικήσει εκ νέου το αξίωμα του πρώτου πολίτη της πρωτεύουσας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα κατέβει στις εθνικές εκλογές στην Περιφέρεια Αχαΐας. Για την Εύα Καϊλή οι πληροφορίες αναφέρουν πως προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα στην πρώτη Θεσσαλονίκης, αλλά και, ενδεχομένως, εάν ο Γιάννης Μπουτάρης δεν διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου της πόλης, να τεθεί η ίδια ως επικεφαλής του δημοτικού ψηφοδελτίου στη Θεσσαλονίκη. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης