ΠΚ

Θα μπορούσαμε να παραφράσουμε τον στίχο του Εγγονόπουλου. «Τι γυρεύει ένας Αρκάς στην Πάρο» προσθέτοντας όμως και «στη γέφυρα της θαλαμηγού του Βαγγέλη Μαρινάκη». Θα μπορούσαμε απλά να διερωτηθούμε προς τι η συνάντηση της Κυριακής που μας πέρασε ,παραμονές της Παναγιάς, στη σκιά της Εκατονταπυλιανής; Περιμένουν και ο ένας και ο άλλος κάποιο θαύμα; Τα θαύματα ως γνωστόν σπανίζουν.

Σκέφτομαι πώς ο κ. Αβραμόπουλος ως Επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων θα ήθελε να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι τα σχέδια του επιχειρηματία, την φημολογούμενη μετεγκατάσταση του στο Λονδίνο (τώρα που όλοι την κοπανάνε λόγω Brexit) ή τα σχέδια του για την ενίσχυση της «Νότιγχαμ, Φόρεστ» αλλά μετά θυμήθηκα πως ο Αρκάς πολιτικός δεν είναι δα και κανένας γνωστός ποδοσφαιρόφιλος ώστε να ανησυχεί για την τύχη του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήλθε στο μυαλό μου μία πονηρή σκέψη αλλά προσπάθησα να την αποδιώξω. Λέτε ο κ. Αβραμόπουλος να ενδιαφέρεται για την στάση που θα κρατήσει ο ΔΟΛ,νυν ΔΟΜ, ως προς τα προσωπικά του πολιτικά σχέδια; Είναι γνωστόν πώς ο Δημητρός θα επιθυμούσε να ολοκληρώσει την μεγαλειώδη καριέρα του με ακόμη ένα αξίωμα. Το προεδρικό. Τα έχει όλα, γκλαμουριά, γόητρο, κοστούμια, Μπλέιζερ, ταξίδια, επαφές και σε όλα αυτά είναι μανούλα ο νυν Επίτροπος.

Ή μήπως λόγω αρμοδιότητας δηλαδή, αυτό το «Εσωτερικών Υποθέσεων» τον έφερε στο ξύλινο deck της θαλαμηγού προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις ως προς τις εκκρεμότητες του επιχειρηματία στη γνωστή υπόθεση NOOR1;

Όμως ο κ. Αβραμόπουλος είναι συνήθως πολύ προσεκτικός και αποφεύγει τις κακοτοπιές εκτός εάν η επαφή είναι απολύτως απαραίτητη. Φαίνεται λοιπόν πως ήταν. Ανέβηκε στο σκάφος, κάθισε αναπαυτικά, ήπιε το ποτάκι του και τα είπε με τον επιχειρηματία. Οι Βρυξέλλες είναι μακριά αλλά και τόσο κοντά , τόσο δραματικά κοντά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Α να μην το ξεχάσω. Την Παρασκευή που μας πέρασε και μάλιστα συν γυναιξί και τέκνοις, ανέβηκε στην ίδια θαλαμηγό, πάλι στην Πάρο, και ο κ. Πατούλης όστις φιλοδοξεί να εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων. Το «χρίσμα» βλέπετε είναι πολύπλοκη υπόθεση. Χρειάζεται (και αυτό) τον ΔΟΛ, την τηλοψία καθώς και «ισχυρούς» φίλους ή απλά, «ισχυρούς» συμμάχους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης