Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Ζάππειο Μέγαρο στη μεγάλη εκδήλωση της ΕΟΕ με στόχο τη βράβευση των αθλητών που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Κρατώντας μπαστούνι στο χέρι, σε έντονο συναισθηματικά κλίμα, ο τέως βασιλιάς παρέδωσε βραβείο στην αθλήτρια της ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, λύγισε.

Να σημειωθεί ότι το 1960 στους Ολυμπιακούς αγώνες της Ρώμης είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα στην κατηγορία «Ντράγκον».

Kατά τη διάρκεια της ομιλίας του συγκινήθηκε πολύ. «Αυτό που δεν γνωρίζουν οι Έλληνες και καλό είναι να το μάθουν ότι οι αθλητές κάνουν μεγάλη προσπάθεια και ως εκ τούτου, τους ευχαριστώ κυρίως που μας έδωσαν ένα χαμόγελο αυτές τις δύσκολες μέρες και κύριε πρόεδρε ευχαριστώ για την ενίσχυση» είπε, για να εισπράξει το χειροκρότημα των παρευρισκομένων αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Φάνη Πάλλη Πετραλιά

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Τρύφων Αλεξιάδης με τον Κωνσταντίνο

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Bράβευση της Άννας Κορακάκη

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν στελέχη της κυβέρνησης μεταξύ των οποίων ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης και ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, Βουλευτές μεταξύ των οποίων οι Ντόρα Μπακογιάννη, Χάρης Θεοχάρης, Άννα Καραμανλή, πρώην υπουργοί (Φάνη Πετραλιά, Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Ιωαννίδης), ο πρόεδρος της ΔΟΑ Ισίδωρος Κούβελος, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο Σπύρο Καπράλο, ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας κ.α.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης