Ένα περιστατικό που, εάν ισχύει, δείχνει την αλαζονεία του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου περιγράφει σε δημοσίευμά της η καθημερινή εφημερίδα «Δημοκρατία».

Σύμφωνα με αυτό, στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, ο κ. Βενιζέλος είχε επισκεφθεί τον οδοντίατρό του στη Θεσσαλονίκη, αλλά ο οδηγός του τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, διπλοπάρκαρε το αυτοκίνητο του βουλευτή στην οδό Μητροπόλεως, περιμένοντας τον κ. Βενιζέλο να ολοκληρώσει την επίσκεψή του.

Επειδή υπήρχαν κι άλλα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα στο σημείο από οδηγούς που περίμεναν τις γυναίκες τους να κλείσουν τα καταστήματά τους, σύντομα δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα, με αποτέλεσμα να κάνει την εμφάνισή της η Δημοτική Αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Δημοτική Αστυνομία, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας που επικαλείται μαρτυρίες περιοίκων, ενώ προσπάθησε να «κόψει» κλήσεις στους άλλους οδηγούς των οχημάτων, όταν έφτασε στο όχημα του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, έκανε… μεταβολή και έφυγε δίχως να γράψει το διπλοπαρκαρισμένο όχημα για την παράβασή του.

Σύμφωνα με τους περιοίκους, ο οδηγός του κ. Βενιζέλου, αρχικά με νεύμα και εν συνεχεία εξηγώντας στον δημοτικό αστυνομικό ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος, τον απέτρεψε από το να κάνει τη δουλειά του, ως όφειλε.

Όταν οι οδηγοί των άλλων οχημάτων άρχισαν να διαμαρτύρονται, η Δημοτική Αστυνομία αποχώρησε από το σημείο «χαρίζοντας» τις κλήσεις σε όλους τους οδηγούς!

Μέχρι να φύγει η Δημοτική Αστυνομία είχε ολοκληρώσει το ραντεβού του και ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος αποχωρώντας έριξε στους διαμαρτυρόμενους εμπόρους ένα… βλέμμα όλο δηλητήριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης