«Στο ψηφοδέλτιο της Α’ Πειραιά και Νήσων το όνομά μου έχει τυπωθεί λανθασμένα: αντί Βλασσοπούλου Χλόη-Άννα τυπώθηκε Βλασσοπούλου Άννα-Χλόη» σημειώνει σε ανάρτησή της στο Facebook η υποψήφια με το «Ποτάμι» στην Περιφέρεια Α΄ Πειραιώς.

Στο ίδιο μήνυμα προσθέτει: «Δυστυχώς αυτό το λάθος δεν είναι μία λεπτομέρεια, γιατί είναι πρόβλημα και νομικής και πολιτικής φύσεως στο βαθμό που έχω παρουσιαστεί σε όλους τους φίλους ψηφοφόρους ως “Χλόη”. Το λάθος έγινε αντιληπτό μετά την εκτύπωση των ψηφοδελτίων. Με κάποιο επιπλέον κόστος θα μπορούσε να έχει διορθωθεί με επανεκτύπωσή τους αλλά δυστυχώς αυτό δεν κατέστη εφικτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Η παλαιοκομματική και πελατειακή πρακτική ελεύθερης εκτύπωσης και διακίνησης ψηφοδελτίων από υποψηφίους του ψηφοδελτίου δεν επέτρεψε τον έλεγχό τους από το κόμμα. Θα ήθελα να ζητήσω προσωπικά συγνώμη από τους ψηφοφόρους της Α΄ Πειραιά και των Νησιών για το λάθος αυτό και τους παρακαλώ να ενημερώσουν τους φίλους και γνωστούς τους.

»Είμαι πεπεισμένη πως οι ψηφοφόροι του Ποταμιού θα ψηφίσουν τους πιο άξιους και θα καταπολεμήσουν τις παλαιοκομματικές πρακτικές για να μπορέσουμε να τ’ αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης