ΠΚ

Ξεπέρασαν τον εαυτό τους ορισμένοι εκ των τριακοσίων, όχι του Λεωνίδα αλλά της Βουλής, τι φταίνε και αυτοί έρημοι κι’ απρόσωποι, καταδεικνύοντας τον οχετό της έμπνευσής τους. Ψαριαννός και Παπαδόπουλος, ο πρώτος της Β Αθηνών και ο δεύτερος εκ Λαρίσης προερχόμενος, πρώην ΔΗΜΑΡ ο πρώτος, νυν ΣΥΡΙΖΑ ο δεύτερος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συζήτηση περί Παιδείας για να μην ξεχνιόμαστε και οι δύο εκλεκτοί των ψηφοφόρων τους (να τους χαίρονται), εντρύφησαν εις την εσχατολογίαν, ανταγωνιζόμενοι, αυτοί οι πατέρες του Έθνους, στο ποιος θα συνθέσει την πιο μακριά εκδοχή του εσχάτου. Κουρ@@@μηχανή ο δεύτερος και κουρ@@@@κεφτέ ο πρώτος. Άριστοι και οι δύο, με επιχειρήματα και λογική, με πειθώ και ρητορική δεινότητα να περισσεύει.

Στο τέλος έμεινε η οσμή και η αποφορά. Αλλά κανενός δεν ιδρώνει το αυτί, διότι η χουλιγκανική συμπεριφορά εντός Βουλής απλώς αντικατοπτρίζει χουλιγκανικές συμπεριφορές εκτός Κοινοβουλίου. Ούτε ο ένας ούτε και ο άλλος κατάγονται από το Άργος, άλλωστε η λέξης Αιδώς θα τους ήταν άγνωστη. Θα ήταν χάσιμο χρόνου να τους υπενθυμίσω την γνωστή ρήση.

ΥΓ: Το συμβάν παρατηρήθηκε την Τρίτη 1η Αυγούστου κατά την συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής προκειμένου όπως οι εκλεκτοί εκλεγμένοι τοποθετηθούν επί θεμάτων Παιδείας προς διασφάλιση του μέλλοντος των παιδιών μας. Εύγε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης