Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος επεφύλασσε μία ιδιαίτερη ατάκα για τον πολυπαθή εξ Αμυνταίου Άδωνι (του Αδώνιδος) Γεωργιάδη. «Όταν τα τσίρκα δεν πάνε καλά βάζουν τους κλόουν να βωμολοχούν» είπε ο υπουργός αναφερόμενος προφανέστατα στον περί ου ο λόγος αντιπροέδρο της Νέας Δημοκρατίας και τις δραστηριότητές του.

Όμως αν η λέξη «κλόουν» είναι ήδη βεβαρυμμένη, η επόμενη ατάκα περί «ατζέντηδων συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων» ήταν απείρως σοβαρότερη διότι πέρα από την πλάκα ο κ. Γεωργιάδης είναι και πολιτικός και μάλιστα στο επίκεντρο της ηγετικής ομάδα της μείζονος Αντιπολιτεύσεως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόβλημα λοιπόν. Ένας «κλόουν» και «ατζέντης» όστις «βωμολοχεί» εκτελώντας καθήκοντα «προστάτη» επιχειρηματικών συμφερόντων. Προβλέπω αλλεπάλληλες εκρήξεις νευρικής φύσεως εκεί κάτω στην Πειραιώς προς Μοσχάτο πλευρά. Για να απασχολούνται και οι ειδικοί δηλαδή.

Ο Άδωνις απάντησε πετώντας την μπάλα στην εξέδρα. Έχει βλέπετε προπονηθεί στα μακρινά σουτ λόγω της στενής παρέας του με τον κ. Μαρινάκη. Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις δηλαδή. Θυμήθηκε λοιπόν ο Άδωνις τον Καρατζαφέρη. Τον μεντορά του, τον πολιτικό του πατέρα, τον άνθρωπο που τον ανέδειξε και τον έκανε από βιβλιοπώλη πολιτικό. Ο βιβλιοπώλης είναι ένα εξαιρετικό και έντιμο επάγγελμα. Η Πολιτική όχι για να εξηγούμεθα. Ο Καρατζαφέρης έκανε ένα μεγάλο λάθος. Το κατάλαβε αλλά ήταν αργά. Ο Άδωνις εξακολουθεί να κάνει λάθος. Δεν το κατάλαβε. Είναι επίσης πολύ αργά.

Δείτε το tweet του Άδωνι Γεωργιάδη: 


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης