Μ.Λ.

Γράμμα στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να στείλει ο πρώην υπουργός Δημήτρης Κρεμαστινός για να του «πει» όσα έγιναν επί πρωθυπουργίας του, αλλά και όσα ακολούθησαν σε αυτή τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ξεκινάει το γράμμα του με τη φράση του Γιώργου Παπανδρέου «Τα ‘μαθες τα νέα πατέρα;» που εκφώνησε ο γιος στον επικήδειο λόγο.

«Σήμερα είκοσι χρόνια μετά την απώλειά σου, σου απευθύνομαι με το “Τα’μαθες τα νεότερα Πρόεδρε;”» αναφέρει ο Δημήτρης Κρεμαστινός συμπληρώνοντας μία ακόμη φράση του Ανδρέα Παπανδρέου ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν τεμαχίζεται, το ΠΑΣΟΚ δεν κληρονομείται».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κρεμαστινός περιγράφει τη χρεωκοπία, τη διάλυση της κεντροαριστεράς και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τις μέρες του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και καταλήγει με το όραμα της κεντροαριστεράς καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψει σε αυτές για το καλό του τόπου.

«Όλοι στρέφονται προς το Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας και σε αναζητούν σήμερα. Όμως,  οι ιδέες σου υπάρχουν, οι ιδέες που έχουν γαλουχήσει εκατομμύρια Ελλήνων και τις οποίες καλείται να σεβαστεί σήμερα η λεγόμενη κεντροαριστερά, η οποία εφαρμόζει πρόγραμμα ακραίας Δεξιάς, στηριζόμενη σε ένα μικρό ακραίο δεξιό κόμμα».

Τα μάθατε τα νέα εσείς της κεντροαριστεράς ή έχετε σκοπό μας στείλετε όλους στον Άγιο Πέτρο;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης