Λ.Μ.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος και ο πρόεδρός του Νίκος Νικολόπουλος ζητoύν από τον Υπουργό Οικονομικών και κάθε άλλο κυβερνητικό αρμόδιο να απαιτήσουν από τον Διευθυντή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα να τους ενημερώσει εάν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος στον «Πήγασο» του Φώτη Μπόμπολα στο πλαίσιο της εισαγγελικής παραγγελίας για τα δάνεια των Μ.Μ.Ε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πόσο καλυμμένα είναι τα δάνεια της «Πήγασος» συνολικού ύψους 160 εκ. ευρώ, την ώρα που ο κύκλος εργασιών της εταιρείας δεν φτάνει πλέον τα 50 εκ. ευρώ και γιατί η ΤτΕ κλείνει προκλητικά τα μάτια της;» διερωτάται ο κύριος Νικολόπουλος.

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής συνδέει την υπόθεση με την έρευνα από την οποία προέκυψε-όπως αναφέρει- ποινική δίωξη για το προσωπικό δάνειο του Σταύρου Ψυχάρη ενώ όλοι περιμένουν το πόρισμα του ελεγκτή για μια επιχείρηση που λειτουργεί με -112 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Νικολόπουλος επικαλείται παράλληλα την αυστηρότητα του νόμου που υποχρεώνει τους απλούς πολίτες –δανειολήπτες να γίνουν συνεργάσιμοι με τις τράπεζες για να μην χάσουν τα σπίτια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι ο «Πήγασος» δεν έχει πληρώσει ούτε τόκους και χρεολύσια σε σημαντικό μέρος των δανείων αυτών. Με άλλα λόγια είναι… «κόκκινος» καταλήγει ο Νίκος Νικολόπουλος επισημαίνοντας ότι «θα κοινοποιήσει την επίκαιρη ερώτηση στους Οικονομικούς Εισαγγελείς ,στο Συνήγορο του Τραπεζικού Καταναλωτή και τους Οικονομικούς Επιθεωρητές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης