Της Άντζελας Πεΐτση

Παρέα με πολλούς φίλους βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, στο κατάμεστο Παγκρήτιο για τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στους παίκτες της Εθνικής 2004 και παλαίμαχους της Ίντερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου, με την παρουσία του «αυτή» στήριξε, την εξαιρετική πρωτοβουλία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης, που είχε ως στόχο την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Ανάμεσα στους βασικούς συντελεστές της χθεσινής «γιορτής» ήταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης, Ευρωβουλευτής της ΝΔ και πολύ καλός φίλος του γραμματέα της ΝΔ, ο Τάκης Φύσσας και ο Γιώργος Καραγκούνης παλιοί γνώριμοι με τους οποίους, ο Ηρακλειώτης πολιτικός υπήρξε συμπαίκτης σε φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα τα περασμένα Χριστούγεννα, μαζί με τον πρόεδρο της ΝΔ και την Εθνική Ομάδα Αστέγων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zougla.gr η βραδιά συνεχίστηκε σε εορταστικό κλίμα, με κοντυλιές του Μανώλη Κονταρού, του Κώστα Νοδαράκη, τα κρητικά χορευτικά του Μαυρόκωστα, απονομές τιμητικών διακρίσεων και πολλά χαμόγελα ικανοποίησης. Πολύ περισσότερο την ικανοποίησή τους εξέφρασαν οι διοργανωτές καθώς την εκδήλωση «αγκάλιασαν» περισσότεροι από 20.000 Ηρακλειώτες.

Παράλληλα όμως «κάτι» μας κάνει να πιστεύουμε ότι και άλλοι από τους συμπαίκτες του Θοδωρή Ζαγοράκη θα ακολουθήσουν το δρόμο της πολιτικής με το κόμμα της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές… καθώς «κάτι» διαφάνηκε από τις προθέσεις και τη διάθεση των πρώην πρωταθλητών Ευρώπης του EURO 2004.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης