Το μενού είχε ψάρι αλλά η βουλευτίνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων προτίμησε… ψαρόσουπα. Με την ευκαιρία των ονομαστικών εορτών τους δύο βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Μαρίνος Ουζουνίδης και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη κάλεσαν τον πρόεδρο του κόμματος και τους συναδέλφους τους για ψαράκι στο εστιατόριο της Βουλής.

Ο Πάνος Καμμένος ενδιαφέρθηκε προσωπικά και ανέβηκε για να παραγγείλει το ψάρι και το καλό κρασάκι. Το μεσημέρι όλα ήταν έτοιμα, το μεγάλο τραπέζι είχε στηθεί και οι βουλευτές με τον πρόεδρό τους άρχισαν να βολεύονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη είχε φέρει και το σύζυγο για να γιορτάσουν μαζί, αφού οι υποχρεώσεις της δεν της επέτρεψαν να είναι μακριά από το Κοινοβούλιο.

Τα χαμόγελα πάγωσαν για λίγο όταν μέσα στην αίθουσα μπήκε η Ραχήλ Μακρή, η οποία προτίμησε διαφορετικό τραπέζι από κείνο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο Παναγιώτης Καμμένος βλέποντας τη βουλευτίνα την κάλεσε να πάει κοντά τους. Εις μάτην. «Εγώ με ανθρώπους που δεν συμπαθώ δεν συντρώγω» φέρεται να είπε εκείνη προτιμώντας τη μοναξιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί η Ραχήλ Μακρή έχει αγριέψει; Δεν θέλει να βλέπει ζωγραφιστούς την Μαρίνα Χρυσοβελώνη και το σύζυγό της. Ο τελευταίος είχε γράψει-λέει- στο τwitter του ότι κάποιοι κάνουν διακοπές ξεχνώντας την αποστολή τους.Αναφερόταν σε μια αποστολή που είχε κάνει η Ραχήλ Μακρή με τη Βουλή.

Και από ένα μήνυμα έγιναν από δυο χωριά – χωριάτες! Και φαρμάκωσαν και τον πρόεδρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης