ΠΚ

Η φωτογραφία της κυρίας να βγαίνει από την ακτή του Παλαιού Φαλήρου καλυμμένη από πίσσες προφανώς και είναι μοναδική. Η μοναδικότητα δεν εξαντλείται μόνον στο γεγονός ότι απεικονίζει την ίδια την οικολογική ρύπανση που κτύπησε τον Σαρωνικό. Αυτό που λέμε «μία εικόνα χίλιες λέξεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοναδικότητα της φωτογραφίας αφορά επίσης το αυταπόδεικτο. Ότι η ψυχή του ανθρώπου είναι μία άβυσσος.

Δεν μπορεί κανείς να πιστέψει πώς η κυρία δεν ήταν πληροφορημένη. Πως δηλαδή δεν πήρε χαμπάρι για το τι συνέβη με το ναυάγιο του Αγία Ζώνη 2. Δεν είναι δυνατόν να φανταστεί κανείς πώς δεν άνοιξε ποτέ την τηλεόραση της τις τελευταίες 10 ημέρες, πώς κανείς συγγενής ή γείτονας ή φίλος δεν συζήτησε μαζί της το γεγονός.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε επίσης πώς η κυρία πίστεψε όσα δήλωσε στην τηλεόραση ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ,ο Υπουργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας ζήσει πολλές δεκαετίες σε αυτήν χώρα τείνουμε να πιστέψουμε πως το σύμπτωμα αυτό αφορά μάλλον την ίδια την ιδιοσυγκρασία του νεοέλληνα. Πιθανώς δε και του αρχαίου προγόνου του. Το δε βαριέσαι, το σιγά τ’ αυγά, το άσε με μωρέ, ή εκείνο το ακατάληπτο «σιγά που θα συμβεί σε εμένα». Τελικά η κυρία έκανε μπάνιο σε υδρογονάνθρακες και μπράβο της. Γέμισε πίσσες και δύο φορές μπράβο της. Μπορεί και να κατάπιε και δύο-τρεις γουλιές πετρέλαιο μαζούτ σε αυθεντική μορφή τύπου Κουντούρη και πάλι μπράβο της. Η επιστήμη σηκώνει πραγματικά τα χέρια ψηλά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης