Θέματα της επικαιρότητας συζητήθηκαν κατά τη χαλαρή συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, το βράδυ της Πέμπτης, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι να παίζει σε πιάνο το τραγούδι «Άσε με να φύγω, σε παρακαλώ» και την Έλενα Κουντουρά να τραγουδά μερικούς από τους στίχους του τραγουδιού που ερμηνεύει η Αλέκα Κανελλίδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ τυρού και αχλαδίου σχολιάστηκαν οι εξελίξεις με την Εκκλησία και η πορεία του προγράμματος.

Μιλώντας για την πορεία του οικονομικού προγράμματος, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ταξίδι του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στις ΗΠΑ, σημειώνοντας ότι ο ΥΠΟΙΚ θα έχει βαριά ατζέντα και συναντήσεις με τους υπουργούς Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου, της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν, τον Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί και στελέχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Αναφερόμενος στη συνάντησή του με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο πρωθυπουργός είπε ότι ο διάλογος είχε επιτυχή έκβαση, διότι βασίστηκε στην ειλικρίνεια και την αμεσότητα στην ανταλλαγή των απόψεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φωτογραφίες με τις αφίξεις:


(Aναγνωστοπούλου-Καββαδία)

(Θεανώ Φωτίου)

(Ο Νίκος Κοτζιάς και ο Νίκος Τόσκας)

(Ο Δημήτρης Καμμένος)


(Ο… ιππότης της ασφάλτου Μάκης Μπαλαούρας)

(Η Θεοδώρα Τζάκρη)


(Η κα Χρυσοβελώνη)

(Ο Παύλος Πολάκης)

(Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και ο Κώστας Ζουράρις)

(Ο Γιώργος Σταθάκης)

(Ο Πάνος Σκουρλέτης)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης