Έντονες συζητήσεις στα πηγαδάκια της Βουλής, αλλά και προβληματισμό στα δημοσιογραφικά γραφεία, προκάλεσαν οι τοποθετήσεις των Κουρουμπλή και Δρίτσα, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αναφέρθηκαν με θετικά λόγια προς τον Μάριο Σαλμά. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος δήλωσε πως δεν θα ψηφίσει υπέρ της παραπομπής του Σαλμά, προκειμένου να τον διευκολύνει να καταθέσει ως μάρτυρας όσα γνωρίζει για την υπόθεση Novartis, και εδώ, και στις ΗΠΑ.

Άλλωστε, ο κύριος Σαλμάς όχι σε μία, αλλά στις περισσότερες παρεμβάσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές, είχε πει εξαρχής ότι δεν έχει καμία αντίρρηση να ανοίξει τα χαρτιά του και να αποκαλύψει όσα γνωρίζει για το «πάρτι» στον χώρο της υγείας, και ειδικά για τη Novartis. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας μην ξεχνάμε ότι αυτός πρώτος είχε πει ότι διατίθεται να αποκαλύψει τα πάντα τόσο στην ελληνική, όσο και στην αμερικάνικη δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, παίρνοντας τον λόγο στην Ολομέλεια ανέφερε:

«Επιβεβαιώνω – διότι στη ζωή μας υπάρχει και η συνείδηση – ότι το 2014, ο άνθρωπος που μου έδωσε τις πληροφορίες και κάναμε όλη εκείνη την επίθεση κατά της NOVARTIS, ήταν ο Μάριος Σαλμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης