Δ.Κ.

Και πριν καλά- καλά ψηφιστεί η τροπολογία οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν φτάσει ήδη στο Κοινοβούλιο και ευχαρίστησαν την κυβέρνηση για το νέο ναό του ποδοσφαίρου τους. Με δήλωσή του ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος χαιρέτισε την σημερινή πρωτοβουλία της κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού κ.Αλέξη Τσίπρα του Υπουργού Άμυνας κ.Πάνου Καμμένο αλλά ευχαρίστησε επίσης την αξιωματική αντιπολίτευση κι όλα τα κόμματα που στήριξαν αυτή τη νομοθετική ρύθμιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι ευτυχής που σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αντιλήφθηκε το δίκαιο του αιτήματος του ΠΑΟΚ, ο οποίος αποτελεί από την ίδρυσή του το 1926 έως και σήμερα φάρο για τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία. η σημερινή υπερψήφισης της τροπολογίας αποτελεί το πρώτο βήμα προκειμένου ένα όνειρο ετών να πάρει σάρκα και οστά» αναφέρει ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ καταλήγοντας πως «τίποτα δεν τελειώνει σήμερα ,όλα αρχίζουν!»

«Το τέλος αυτής της διαδρομής θα είναι το σφύριγμα του διαιτητή στο εναρκτήριο λάκτισμα του πρώτου αγώνα στη νέα Τούμπα….συνεχίζουμε….» αναφέρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης