Ο υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης Δήμος Παπαδημητρίου και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης έβαλαν τις υπογραφές του προκειμένου να συσταθεί και να λειτουργήσει το Πολιτικό Γραφείο του νέου υφυπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης Στέργιου Πιτσιόρλα.

Στην απόφαση έχει υπολογιστεί και το κόστος λειτουργίας του γραφείου. Για το τρέχον οικονομικό έτος η δαπάνη -από τις αρχές Νοεμβρίου, οπότε και ανέλαβε καθήκοντα ο προερχόμενος από το ΤΑΙΠΕΔ υφυπουργός- φθάνει τα 22.972,00 ευρώ περίπου και 147.678 ευρώ για κάθε ένα από τα επόμενα έτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτά τα ποσά δεν περιλαμβάνονται οι δαπάνες από υπερωριακή εργασία, αμοιβή για εργασία κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες και νυχτερινές ώρες.

Στο ίδιο υπουργείο ένας υφυπουργός εισήλθε και ένας άλλος άλλαξε βαθμίδα. Ο λόγος για τον πρώην υφυπουργό και νυν αναπληρωτή υπουργό Αλέξη Χαρίτση.

Το νέο αναβαθμισμένο Πολιτικό Γραφείο του θα κοστίσει από τις αρχές του Νοεμβρίου μέχρι το τέλος του χρόνου 31.739 ευρώ περίπου και 204.034 ευρώ περίπου για κάθε ένα από τα επόμενα έτη (χωρίς υπερωρίες, βραδινά, ΣΚ και λοιπά).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Πολιτικό Γραφείο έχουν συσταθεί τέσσερις (4) θέσεις μετακλητών διοικητικών υπαλλήλων και τρεις (3) ενιαίες θέσεις ειδικών συμβούλων ή ειδικών συνεργατών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης