Η Ραχήλ Μακρή με αφορμή τη φωτογράφιση που έκανε για τις ανάγκες του περιοδικού You και τα όσα είπε έγινε το πρόσωπο της εβδομάδας, αφού απασχόλησε τα sites και τις εκπομπές. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για όλα και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί bullying στην πολιτική.

«Εγώ προσωπικά δέχτηκα bullying γιατί είχα, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, χαμηλό μορφωτικό επίπεδο. Αυτό, βέβαια, μου έδωσε δύναμη για να συνεχίσω. Η Ραχήλ όταν αποφάσισε να μπει στην Βουλή ήταν “αγκάθι”» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί και στις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν. «Έχω κάνει πολλές. Όσο ήμουν φοιτήτρια τα χρήματα που μου έστελναν οι γονείς μου ίσα – ίσα έφταναν για τις υποχρεώσεις μου. Έτσι δούλεψα σε καφετέριες, σε σούπερ μάρκετ, μοίραζα φυλλάδια, γενικά όπου μπορούσα. Μετά μπήκα στο Δημόσιο, πρώτα σε Ταμείο και μετά σε Υπουργείο», δήλωσε.

Όσο για το ποιος ήταν ο πιο ακραίος χαρακτηρισμός που έχει ακούσει για την ίδια; «”Έλα μωρέ με την βλαχάρα που σπούδασε στα ΤΕΙ!”. Κάποιοι έχουν μάθει να εκφράζονται με αυτό τον τρόπο, αυτές είναι οι αρχές τους. Παρόλα αυτά δεν ένιωσα ποτέ κατώτερη, ίσα-ίσα με βοήθησαν να φτάσω στο επίπεδο που είμαι σήμερα».

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης