Το μεσημέρι, στη συνέντευξη τύπου, «γκάζωσε» κυρίως κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και των άλλων ιμπεριαλιστικών πολιτικών δυνάμεων και το βράδυ στο Γκάζι το ’ριξε στο ροκ.

Ο λόγος είναι για την γενική γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, η οποία βρέθηκε στην επετειακή συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη αρχή οι θεατές νόμισαν ότι πρόκειται για ένα πολιτικό αστείο του πολυτάλαντου Γιάννη Ζουγανέλη, που μίλησε αγγλικά α-λα-Τσίπρα προκαλώντας το γέλιο και το χειροκρότημα του φιλοθεάμονος κοινού.

«Μην λες μ…ίες, είναι εδώ η Αλέκα Παπαρήγα!» είπε χαριτολογώντας ο Λάκης με το ψηλά ρεβέρ στον Γιάννη Ζουγανέλη, αλλά και πάλι ο μεγάλος όγκος του πλήθους πίστεψε πως είναι μέρος του σεναρίου της όμορφης μουσικής βραδιάς.

Κάποια στιγμή, ο ίδιος ο Λάκης Παπαδόπουλος ανέφερε ότι τον τιμά η παρουσία της Αλέκας Παπαρήγα, ξεδιαλύνοντας το μυστήριο για τον περισσότερο κόσμο, που δεν είχε πρόσβαση στις μπροστινές σειρές, αλλά παρακολουθούσε το υπέροχο θέαμα από τα… ορεινά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σημασία δεν έχουν τα κόμματα, αλλά ο ελληνισμός» έσπευσε να διευκρινίσει ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Το θαυμασμό όλων και το παρατεταμένο χειροκρότημα κέρδισε και η Αρλέτα, η οποία παρά το πρόβλημα υγείας (εγκεφαλικό επεισόδιο) που αντιμετωπίζει, παραμένει μοναδική, με μια φωνή που ο χρόνος τη φτιάχνει ακόμα περισσότερο σαν το παλιό καλό κρασί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης