«Εδώ θα έπρεπε να είναι σήμερα ο εκπρόσωπος των βιομηχάνων, η μαριονέτα των επιχειρηματιών, ο νεκροθάφτης των εργασιακών σχέσεων, ο κύριος Βρούτσης και όχι εσείς» είπε σε έντονο ύφος στον Κωστή Χατζηδάκη ο βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Χρήστος Κατσώτης, ο οποίος, με αφορμή την ερώτηση που είχε κάνει στον υπουργό Ανάπτυξης για την άρση του μέτρου της επιστράτευσης, έσουρε τα εξ αμάξης στον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Η κόντρα ανάμεσα στο Κομμουνιστικό Κόμμα και τον υπουργό Εργασίας χτύπησε κόκκινο μετά τη σύλληψη των 35 συνδικαλιστών για την κατάληψη στα γραφεία του κυρίου Βρούτση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Βουλή ο Χρήστος Κατσώτης έδειχνε τόσο θυμωμένος, που η μπάλα πήρε μέχρι και τον Χατζηδάκη, ο οποίος προσπαθούσε σε ήρεμο ύφος να ξεπεράσει τη σκληρή κριτική που ασκούσε στον συνάδελφό του, κύριο Βρούτση, ο βουλευτής του ΚΚΕ.

«Ο κύριος Βρούτσης εξέφρασε μια άποψη, για την οποία έχει και την ευθύνη. Από κει και πέρα, επειδή διαφώνησαν, έπρεπε να καταλάβουν το γραφείο του; Σε ποια δημοκρατία μπορεί κάποιος να στοχοποιείτα μ’ αυτόν τον τρόπο;» συμπλήρωσε ο Κωστής Χατζηδάκης.

«Ντροπή και αίσχος!» συνέχισε να φωνάζει ο Χρήστος Κατσώτης, με την αντιπρόεδρο Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα να πασχίζει να επιβάλει την τάξη…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης