«Το κράτος αλλάζει πλέον… θα περάσει αποτελεσματικές, λειτουργικές αποφάσεις» είπε – μεταξύ άλλων – ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης και μέσα στην Ολομέλεια έγινε της… κακομοίρας από τις φωνές των βουλευτών της Αριστεράς.

«Έχει ήδη κατατεθεί πρόταση νόμου για τη νέα ραδιοτηλεόραση» συνέχισε να λέει ο Μάκης Βορίδης, αυτήν τη φορά καταχειροκροτούμενος από τους συναδέλφους του της Νέας Δημοκρατίας – και ιδιαίτερα από τον φίλο του, Άδ. Γεωργιάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα γίνει της π… ας!» ακούστηκε να μουρμουρίζει ένας βουλευτής από τα έδρανα της Αριστεράς.

«Είναι κοινοβουλευτικό πραξικόπημα! Να το πάρετε πίσω! Έχουμε δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος διεμήνυσε στην κυβέρνηση να μην τολμήσει να αγγίξει έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά των διαδηλωτών στέλνοντας τα ΜΑΤ έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

«Εμείς μαζεύουμε υπογραφές και καταθέτουμε πρόταση μομφής» είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν η κυβέρνηση θέλει να παραμείνει αρραγής η κυβερνητική πλειοψηφία, να πάρει πίσω την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου» επεσήμανε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου.

«Ξεπεράσατε και τα όρια. Αυτό που φέρατε είναι ένα τερατούργημα» σχολίασε ο βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Θανάσης Παφίλης.

Σκληρή κριτική είχαμε και από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά, ο οποίος, αφού κατηγόρησε την κρατική τηλεόραση για μεροληπτική ενημέρωση, στη συνέχεια ζήτησε από την κυβέρνηση να βρει τα χρήματα από τους ιδιωτικούς σταθμούς που χρωστούν ένα σωρό εκατομμύρια.

Ο πρόεδρός μας από την αρχή εξέφρασε την αντίθεσή του, είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης, σημειώνοντας πως η αναδιάρθρωση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης πρέπει να γίνει με τη ΝΕΤ να είναι σε λειτουργία.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής αναγκάστηκε να διακόψει τη συζήτηση, καθώς ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς διευκρίνισε πως μετά την τοποθέτηση της κυρίας Χριστοφιλοπούλου του ΠΑΣΟΚ η κυβέρνηση δεν έχει πια τη δεδηλωμένη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης