Λάμπρος Παναγιώτου

Φωτιές άναψε η τοποθέτηση του εκπροσώπου του «Ποταμιού» Ν. Δήμου και τα όσα είπε περί του «ειδωλολατρικού συμβόλου του δήθεν Άγιου Φωτός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωί τον περιέβαλε και η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη η οποία τον αποκάλεσε Βουδιστή!

«Δεν είναι δυνατόν ένας βουδιστής να κρίνει δήθεν αντικειμενικά το Χριστιανισμό. Ως χριστιανή ορθόδοξη δεν δέχομαι ο βουδιστής(!) Νίκος Δήμου να προσβάλει τα ιερά εκατομμυρίων πιστών όπως ακριβώς ο ίδιος δεν θα δεχόταν ποτέ τη διακωμώδηση του μετενσαρκωμένου Δαλάι Λάμα…

Πρέπει επιτέλους οι εκπρόσωποι του «Ποταμιού» να σταματήσουν να λένε ανοησίες και να εξηγήσουν σοβαρά στον Ελληνικό λαό τι ακριβώς πρεσβεύουν» είπε η κυρία Χρυσοβελώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σταύρος Θεοδωράκος στην πρωινή εκπομπή του ΜEGA διευκρίνισε πως «ο Νίκος Δήμου ένας αξιόλογος άνθρωπος και συγγραφέας δεν είναι υποψήφιος ή στέλεχος του «Ποταμιού». Είναι ένας διανοούμενος μεγάλης εμβέλειας – είπε – στον οποίο δεν μπορώ να επιβάλλω τι θα πει, αλλά δεν θα το χρεωθώ κιόλας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης