Η επεισοδιακή συνάντηση που είχαν στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης οδήγησε σε ένα νέο επεισόδιο και που αφορά στην εκπομπή «Το κουτί της Πανδώρας».

Μετά τον άγριο καυγά που είχε ο δημοσιογράφος με τον Άδωνι Γεωργιάδη στους διαδρόμους της Βουλής ο τελευταίος κατέθεσε ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό σχετικά με τα χρήματα που δαπανήθηκαν από την κρατική τηλεόραση για την παραγωγή της συγκεκριμένης εκπομπής. Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε επίσης να μάθει το κόστος ανά εκπομπή αλλά και τη σύνθεση της εταιρείας παραγωγής του «Κουτιού της Πανδώρας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ποσό των 1.447.388 ευρώ εκταμιεύθηκε συνολικά από την ΕΡΤ, για την εκπομπή το «ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ», την περίοδο 2010-2012,σύμφωνα με έγγραφο του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη» ήταν η απάντηση της κρατικής τηλεόρασης.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο της ΕΡΤ,το κόστος ανά επεισόδιο για το 2010 ανήλθε σε 24.772ευρώ, για το 2011 σε 22.000ευρώ και για το 2012 σε 20.000ευρώ». Ως προς τη μετοχική σύνθεση της εταιρείας παραγωγής αναφέρονται οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Κωνσταντίνος Μωριάτης, Παναγιώτης Καραμπίνης, Αλέξανδρος Καρδαράς, Δέσποινα Κονταργύρη, Άρης Παππάς και Μαρία Δρανδάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης