Του Φώτη Τριάρχη

Αν μιλήσει κανείς με στελέχη της ΔΗΜΑΡ, διαπιστώνει ότι, εκτός από το άγχος για να ξεπεράσει το κόμμα το 3% και να εκλέξει ευρωβουλευτή, υπάρχει και ένα έντονο παράπονο για τον… ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιο είναι αυτό; Ότι λειτουργεί… κομπλεξικά έναντι της ΔΗΜΑΡ. Όπως υποστηρίζουν στην Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ οι ίδιοι, σ’ αυτές τις εκλογές, έχουν στηρίξει με αυτοδιοικητικά κριτήρια υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ (Λάρισα, Ζωγράφου, Αιγάλεω κλπ.) αντιθέτως η Κουμουνδούρου δεν στήριξε κανέναν υποψήφιο της ΔΗΜΑΡ!

Για παράδειγμα, στον δήμο Πατρέων, το 2010 η ΔΗΜΑΡ και ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν υποστηρίξει από κοινού τον πασοκογενή Γ. Δημαρά, τώρα η Κουμουνδούρου απέσυρε την στήριξή της. Το ίδιο και στην Ικαρία, όπου την προηγούμενη φορά ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ είχαν πάρει τον δήμο με τον Χρ. Σταυρινάδη: Φέτος η Κουμουνδούρου δεν στηρίζει τον υποψήφιο δήμαρχο, επειδή είναι στέλεχος της ΔΗΜΑΡ. Το πιο ακραίο κατά τους ΔΗΜΑΡίτες είναι η μη στήριξη του «εμβληματικού» όπως λένε δημάρχου Γιώργου Ιωακειμίδη στο δήμο Ρέντη-Νίκαιας, παρότι απέναντι έχει κατέβει ακροδεξιός υποψήφιος.

Σε αυτή την περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να κατεβάσει δικό του υποψήφιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ενώ εμείς δείχνουμε διάθεση συνεργασίας η Κουμουνδούρου δείχνει κομπλεξική στάση» λένε συνεργάτες του Φ. Κουβέλη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης