Έγιναν και πάλι από δύο χωριά χωριάτες. Ο λόγος για δύο πρώην συντρόφια στο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη, τους κ.κ. Ά. Γεωργιάδη και Κ. Αϊβαλιώτη. Στην εκπομπή του BLUE SKY «Τέλος Εποχής» γράφτηκε το οριστικό τέλος μιας πολιτικής σχέσης. Ο Κώστας Αϊβαλιώτης παρενέβη και με ένα πάκο χαρτιά ρωτούσε τον πρώην υφυπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας γιατί έκανε τόσες πολλές προσλήψεις τότε στο υφυπουργικό του γραφείο.

«Ο αρχηγός σου μού τις πρότεινε» απάντησε ο Άδωνις, δείχνοντας τον Γιώργο Καρατζαφέρη. «Τον κατατρόπωσα! Από εκείνη την ώρα δεν έβγαλε άχνα για το υπόλοιπο της εκπομπής» είπε πρωί πρωί στους διαδρόμους της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης γεμάτος χαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Καρατζαφέρης ήταν υπουργός; Η υπογραφή στις προσλήψεις είναι του Γιώργου Καρατζαφέρη ή του Άδ. Γεωργιάδη; Από τη στιγμή που ο κόσμος πεινούσε εκείνος έκανε προσλήψεις; Η υπομονή έχει και τα όριά της. Οι άνθρωποι του Μνημονίου Ένα, Δύο,Τρία και τώρα Τέσσερα που εξυμνούν τους Ράιχενμπαχ και Φούχτελ καλά θα κάνουν να σωπάσουν» είπε ο Κώστας Αϊβαλιώτης στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού «COSA NOSTRA (ΖOYGLA GR)», ρίχνοντας ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης