Τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καψιώχα της εκπομπής «Δεύτερη Ματιά» έβαλε στο μάτι η Πειραιώς «απειλώντας» με ανοιχτή επιστολή της τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και το Μέγαρο της Αγίας Παρασκευής για τα όσα ο δημοσιογράφος φέρετε να είπε σχετικά με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

«Είναι η τελευταία προειδοποίηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον καθημερινό εξευτελισμό που προκαλούν στη δημόσια ραδιοτηλεόραση» καταλήγει το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας εφιστώντας και την προσοχή του ΕΣΡ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιο ήταν αυτό που εξόργισε τη Νέα Δημοκρατία; Η τοποθέτηση του δημοσιογράφου ο οποίος φαίνεται να είπε μεταξύ άλλων: «Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη ήταν μία ιδεολογική σάλτσα διανθισμένη με εθνικιστικές αναφορές. Μιλάω για την εμμονή του σε ένα νεοφιλελεύθερο δόγμα ανάλγητο και ακραίο. Μιλάω για τις ιδιωτικοποιήσεις. Ακούγοντας το σύνολο της ομιλίας του το Σάββατο νόμιζα ότι άκουγα τον θεωρητικό του φασισμού, τον Σέτρζιο Πανούτσιο, ο οποίος εισήγαγε στοιχεία εθνικισμού στην Ιταλία του Μουσολίνι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης