Η άτυχη κοπέλα ήταν μόλις τριάντα ενός ετών. Είχε δύο ατυχίες στην σύντομη ζωή της. Γεννήθηκε στην Ιαπωνία και ήταν δημοσιογράφος. Φαίνεται πως η ειδική αυτή «συνθήκη» σκοτώνει.

Τον Ιούνιο – Ιούλιο του 2013 κάλυπτε τις εκλογές στην πατρίδα της. Μέσα σε έναν μήνα σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα εργάστηκε επιπροσθέτως καλύπτοντας 159 ώρες υπερωριών. Απεβίωσε αμέσως μετά λόγω ανακοπής. Η κοπέλα εργαζόταν σε δημόσιο τηλεοπτικό σταθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Ιαπωνία όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμη και να εργάζονται μανιωδώς στον Δημόσιο Τομέα. Ακόμη και να ζουν σε χωριά κτισμένα εντός των βιομηχανιών όπου εργάζονται. Ακόμη και να απεργούν δένοντας λευκό μαντήλι στο κεφάλι τους αλλά συνεχίζοντας την εργασία τους. Συμβολική απεργία.

Στην δημοσιογραφία όλα μπορούν επίσης να συμβούν. Να εργάζεται κάποιος λόγω φιλοτίμου ή φιλοδοξίας για 159 ώρες επιπλέον μηνιαίως. Είναι προφανές πως κατά την πρόσληψη εργαζομένων στα ΜΜΕ θα πρέπει να απαιτείται και πιστοποιητικό με ειδική καρδιολογική εξέταση triplex.

Συμπέρασμα. Αν θέλετε να μακροημερεύσετε είναι καλό να αποφεύγετε τον συνδυασμό της Δημοσιογραφίας με την Ιαπωνία ή απλώς το πρώτο διότι ως επάγγελμα είναι επιρρεπές στις μιμήσεις και απομιμήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης