Και πριν αλέκτωρα φωνήσαι… ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς Ανδρέας Παπαδόπουλος αντικαταστάθηκε στο κόμμα από το συνάδελφό του Χρήστο Μαχαίρα. Ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης, παλιά καραβάνα, αφού στο στρατό είχε το παρατσούκλι «γονδολιέρης» από την αγγαρεία που του είχε επιφυλάξει το σύστημα λόγω των πολιτικών πεποιθήσεων (σ.σ καθημερινό ραντεβού με την… Καλλιόπη), αθόρυβα περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να κόψει τον… αέρα του «μικρού». Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ενώ στην αρχή ήταν υποτίθεται το ντροπαλό παιδί της Αγίου Κωνσταντίνου (έκρυβε τα περιοδικά να μην τα δει ο Κουβέλης που τον ήθελαν να τα έχει φτιάξει με την κόρη της Ντόρας)στη συνέχεια απέδειξε πως στο μέλι δεν αντιστέκεται κανείς.

Η ιστορία του θυμίζει τον Νίκο Ξανθόπουλο στη γνωστή ταινία «Ζητιάνος της αγάπης» με σκληρό φινάλε. Ποιο; Την επιστροφή στις ρίζες της… φτωχολογιάς και της ανθρωπιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όποια πέτρα κι αν σήκωνες στο Κ.Κ Εσωτερικού ο Φώτης Κουβέλης ήταν από κάτω» είπε ένας «σύντροφος» του προέδρου της ΔΗΜΑΡ στη «Ζούγκλα», θέλοντας να δείξει πως ο αρχηγός του κόμματος γνωρίζει όσο κανένας άλλος το παιχνίδι της πολιτικής και της παραπολιτικής.

Έτσι ο Φώτης Κουβέλης, λύκος της πολιτικής, ανέτρεψε το μύθο που θέλει «εκατό την αλεπού κι εκατόν δέκα το αλεπόπουλο».

Οι φωτογραφίες του γόη της Αγίου Κωνσταντίνου στα μπουζούκια με τις Έλενα Ράπτη (Ν.Δ), Λίτσα Κουρουπάκη (πρώην βουλευτίνα ΠΑΣΟΚ) και Πόπη Καλαντζή (πολιτεύτρια ΝΔ) (εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) φάνηκε να πέρασαν απαρατήρητες από τον αρχηγό του κόμματος. Μετά ήρθε ο δεσμός με την Αλεξία Μπακογιάννη και στη συνέχεια οι εμφανίσεις του Ανδρέα Παπαδόπουλου στην κίνηση των «58». Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη… μαχαίρι στις αταξίες από τον Χρήστο Μαχαίρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργηθέντος» είχε πει ένας αστυνομικός του Φώτη Κουβέλη βλέποντας τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος να συμμετέχει και να μιλά στην συγκέντρωση των «58».

Ενοχλημένη εμφανίζεται και η οικογένεια της Ντόρας Μπακογιάννη, αφού αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι η Αλεξία επηρεάζει τον Ανδρέα με αποτέλεσμα τα δημοσιεύματα να ασχολούνται συνεχώς κι αρνητικά μαζί τους, αν και η γοητευτική Αλεξία δεν δίνει καθόλου δικαιώματα.

Η συνέχεια; Θυμηθείτε το τέλος της ταινίας «Ζητιάνος της Αγάπης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης