Η ασυνήθιστη περίπτωση του Edward Mordrake, περιγράφεται για πρώτη φορά το 1895 στην εφημερίδα Boston Post από τον συγγραφέα Charles Lotin Hildreth.
  
Το συγκεκριμένο άρθρο έχει αμφισβητηθεί και τα «δεδομένα» που δημοσίευσε ο συγγραφέας ήταν μάλλον πλαστά και στόχευαν στην αύξηση των πωλήσεων της εφημερίδας.

Ο Edward Mordrake έζησε τον 19ο αιώνα και ήταν κληρονόμος μια οικογένειας ευγενών από την Αγγλία.
Στην πίσω πλευρά του κεφαλιού του, υπήρχε ένα δεύτερο πρόσωπο το οποίο δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει, ούτε να φάει ούτε να γελάσει ούτε να κλάψει όπως περιγράφεται στο βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κάποιες εκδοχές του, το δεύτερο πρόσωπο ήταν ένα όμορφο κορίτσι.

Αν και με τα σημερινά ιατρικά δεδομένα αυτό είναι απίθανο μιας και τα παρασιτικά δίδυμα όπως ονομάζονται, είναι του ίδιου φύλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο θρύλος λέει πως ενώ ο Edward θρηνούσε για την κατάσταση του, το δεύτερο πρόσωπο τον χλεύαζε με γκριμάτσες.

Η ιστορία θέλει τον Edward Mordrake να αυτοκτονεί σε ηλικία 23 ετών με δηλητήριο και αφήνει πίσω του ένα γράμμα, στο οποίο ζητάει να καταστρέψουν το δαιμονικό του πρόσωπο πριν την ταφή του, γιατί φοβόταν ότι θα συνέχιζε να του ψιθυρίζει ακόμα και μέσα απ’ τον τάφο.

Τα ιστορικά αρχεία σε Βρετανική εφημερίδα της περιοχής που ανακοίνωσε τον θάνατό του αναφέρουν πως ο Edward Mordake ήταν ένας γοητευτικός νεαρός, με μια υπέροχη προσωπικότητα. Ήταν ένα πολύ όμορφο αγόρι, αλλά μόνο από μπροστά, γιατί κάθε φορά που γυρνούσε, αποκάλυπτε το δεύτερο παραμορφωμένο του πρόσωπο που θεωρούνταν η απόλυτη έκφραση του κακού.

Πηγή: Coremag.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης