Ο Jyoti Raju είναι 27 ετών και ζει στην Ινδία. Μπορεί να σκαρφαλώνει με άνεση τοίχο, ύψους 30 μέτρων, μέσα σε ελάχιστο χρόνο χωρίς δίχτυ προστασίας και εξοπλισμό ασφαλείας.

Ήδη, αρκετοί κάτοικοι της πόλης Σιτραντούργκα τον αποκαλούν… Ινδό Spiderman! Σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο ατρόμητος άνδρας επιθυμεί να μεταβεί στο Ντουμπάι προκειμένου να σκαρφαλώσει στον ουρανοξύστη «Burj Khalifa» (Μπουρτζ Χαλίφα), το υψηλότερο κτήριο στον πλανήτη (828 μέτρα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
«Μου έδωσαν αυτό το παρατσούκλι (Spiderman). Δεν χρησιμοποιώ ποτέ εξοπλισμό ασφαλείας κατά τη διάρκεια της αναρρίχησης. Έχω χτυπήσει πολλές φορές. Στο σώμα μου υπάρχουν μεταλλικές λάμες. Μου αρέσει όμως ο πόνος. Δεν θα αισθανθώ άσχημα αν κάποια στιγμή τραυματιστώ σοβαρά. Έχω αποδεχτεί ότι ο κίνδυνος (τραυματισμού) αποτελεί τμήμα αυτού που κάνω» τόνισε σε δηλώσεις του στη βρετανική εφημερίδα.

O Jyoti Raju ξεδίπλωσε για πρώτη φορά το ταλέντο του σε ηλικία μόλις 9 ετών. Κάθε αναρρίχησή του γίνεται μόνο με γυμνά χέρια, τα οποία ο 27χρονος έχει βουτήξει νωρίτερα σε κιμωλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης