Μία επτάχρονη που λατρεύει την τεχνολογία αποφάσισε να… ζητήσει δουλειά από την Google. Η εταιρεία όχι μόνο δεν αγνόησε την αίτηση, αλλά απάντησε στην μικρή.

Η αλληλογραφία δημοσιεύθηκε από τον πατέρα της μικρής Βρετανίδας και όπως ήταν φυσικό έγινε viral…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απευθυνόμενη στο «αφεντικό της Google», η μικρή Chloe Bridgewater ζήτησε δουλειά τονίζοντας την αγάπη της για τα ρομπότ και τους υπολογιστές, ενώ αναφερόμενη στα προσόντα της πρόσθεσε: «είμαι πολύ καλή στην τάξη και είμαι καλή στην ορθογραφία και στην ανάγνωση».

«Οταν μεγαλώσω, θα ήθελα μια δουλειά στην Google. Θέλω επίσης να δουλέψω σε ένα εργοστάσιο σοκολάτας και να κολυμπήσω στους Ολυμπιακούς Αγώνες (…). Ο πατέρας μου μού είπε να σας δώσω μια αίτηση για να βρω μια θέση εργασίας στην Google. Δεν ξέρω πραγματικά τι είναι αυτό, αλλά μου είπε ότι ένα γράμμα θα έφτανε για την ώρα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ιδιόχειρη επιστολή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες μέρες αργότερα, ήρθε επίσημη απάντηση από την εταιρεία, από τον ίδιο τον διευθύνοντα σύμβουλο της Google, Sundar Pichai.

«Σε ευχαριστώ πολύ για το γράμμα σου. Χαίρομαι που σου αρέσουν τα ρομπότ και τα κομπιούτερ και ελπίζω να συνεχίσεις να μαθαίνεις περισσότερα πράγματα για την τεχνολογία. Νομίζω ότι αν συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά και να ακολουθείς τα όνειρά σου, μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου -από το να εργαστείς στην Google, μέχρι να κολυμπήσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Περιμένω να μου στείλεις αίτηση εργασίας όταν τελειώσεις το σχολείο! Εύχομαι τα καλύτερα σε σένα και στην οικογένειά σου», της έγραψε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης