Η NASA αποφάσισε να «καταστρέψει» τη ζωή μας… Ξεχάστε ποιος είστε, πού πάτε και τι ζώδιο είστε… Όλα αυτά άλλαξαν, γιατί, όπως ανακοίνωσαν οι επιστήμονες, οι ημερομηνίες των ζωδίων αλλάζουν ριζικά και το ζώδιο που νόμιζες ότι είσαι πλέον αποτελεί παρελθόν. Και όλα αυτά διότι απλώς προστέθηκε ένα 13ο ξεχασμένο ζώδιο…

Συγκεκριμένα, σε μία έρευνα που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η NASA μας υπενθυμίζει ότι στον αρχικό ζωδιακό κύκλο υπήρχαν 13 αστερισμοί. Πριν από 3.000 χρόνια όμως, οι Βαβυλώνιοι εκπονώντας το σχέδιο του ζωδιακού κύκλου και θέλοντας να πετύχουν την απόλυτη αρτιότητα (12 μήνες, 12 ζώδια), άφησαν στην απ’ έξω τον «φτωχό» αστερισμό του Οφιούχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, ωστόσο, δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα. Άλλωστε, η Γη κι ο άξονάς της είναι ελαφρά διαφορετικά απ’ ό,τι ήταν πριν από 3.000 χρόνια, συνεπώς δύναται να γίνει μια νέα προσέγγιση που θα αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Είναι λογικό όσοι διάβασαν τις παραπάνω αποκαλύψεις να έπαθαν μία μικρή κρίση ταυτότητας όταν διάβασαν σε σάιτ και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το 86% των ανθρώπων έχει λάθος ζώδιο και ότι η NASA δημοσίευσε μία νέα κατάταξη ημερομηνιών – ζωδίων.

Να, για παράδειγμα, κάποιος που είχε μάθει να ζει, να λειτουργεί και να αποφασίζει ως Καρκίνος, ξαφνικά έμαθε ότι στο νέο σύστημα αστερισμών είναι Λέοντας! Οι Σκορπιοί ξαφνικά λιγόστεψαν δραματικά (από 23 μέχρι 27 Νοεμβρίου), ενώ στη λίστα προστέθηκε κι άλλο ένα ξεχασμένο ζώδιο, ο Οφιούχος (29 Νοεμβρίου – 17 Δεκεμβρίου)!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντάξει, χαλαρώστε και ηρεμήστε. Σύμφωνα με τη ΝASA, η αστρολογία δεν είναι αυτόνομη επιστήμη, γι’ αυτό και πολλές φορές αλλάζει με βάση τις ανακαλύψεις που γίνονται στον κλάδο στον οποίο εντάσσεται, που είναι φυσικά η αστρονομία.

Το σίγουρο είναι ότι οι κλασικοί αστρολόγοι φυσικά θα απορρίψουν αυτήν τη διάταξη… Πρώτη φορά αριστερά και μέχρι και τα ζώδια μας άλλαξε η NASA…

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης