Ο 27χρονος Adam Guerra από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια έχει κάνει 18 επεμβάσεις τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής του και έχει ξοδέψει περισσότερα από 175.000 δολάρια (κάτι λιγότερο από 155.000 Ευρώ) στην προσπάθειά του να γίνει ίδιος η… Μαντόνα.

Ο Adam εμφανίστηκε μαζί με τη σύντροφό στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «My strange Addiction» με τον τελευταία να δηλώνει ότι «θέλω να βγαίνω με ένα αγόρι. Δε θέλω να βγαίνω ραντεβού με μία 56χρονη γυναίκα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, ξεκαθάρισε ότι «πραγματικά, πραγματικά« νοιάζεται για τον Άνταμ, αλλά κι ότι ο ψύχωσή του με τη Μαντόνα πρόκειται να «καταστρέψει τα πάντα». «Απλά δεν καταλαβαίνω», παρακαλεί. «Πού θα τελειώσει αυτό; Θα πέσεις σε κώμα και δε θα ξυπνήσεις ποτέ;»

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, ούτε η μητέρα του φαίνεται να χαίρεται με την εμμονή του γιου της και το έκρυβε από τους φίλους και τις φίλες της, ώσπου ο Άνταμ εμφανίστηκε ως Μαντόνα στα ξαφνικά και τους άφησε με το… στόμα ανοικτό από το σοκ.

Πάντως, οφείλουμε να πούμε ότι ο Άνταμ παραδέχεται πως το έχει παρακάνει, αλλά μάλλον δεν πτοείται κι ιδιαίτερα, ενώ αποκάλυψε πως την ερωτεύτηκε στα 15 του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης