Aρκετές φορές το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να έρθει κάποιος και να σας πάρει μια μεγάλη αγκαλιά…

Η τεχνολογία δίνει λύσεις ακόμη και για αυτό. Το νέο application Cuddlr (aka cuddle αγκαλιά) είναι αυτό που θα πραγματοποιήσει την επιθυμία σας,  καθώς σας δίνει την ευκαιρία να συναντάτε ανθρώπους για μια γρήγορη αγκαλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εφαρμογή, η οποία βασίζεται στην τοποθεσία, χρησιμοποιεί φωτογραφίες και πραγματικά ονόματα, ενώ σας «συνδυάζει» με το πιο κοντινό άτομο που είναι διαθέσιμο ώστε να σας προσφέρει μια αγκαλιά με βάση την μεταξύ σας απόσταση.Ύστερα εσείς θα πρέπει να κάνετε αποδοχή πριν να είστε σε θέση να στείλετε μηνύματα ο ένας στον άλλο. Στη συνέχεια το Cuddlr σας δίνει οδηγίες για το πώς θα κατευθυνθείτε με τα πόδια προκειμένου να συναντηθείτε και να κάνετε αγκαλίτσες.

Μετά τις αγκαλιές, μπορείτε να αφήσετε κριτικές, οι οποίες και καταχωρούνται στο προφίλ του ατόμου με το οποίο αγκαλιαστήκατε.

Έτσι αν σας ταιριάξουν για παράδειγμα, με κάποιον που μυρίζει άσχημα ή αρχίσει να κλαίει με λυγμούς, μπορείτε να προειδοποιήσετε τα μελλοντικά τους ταίρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιδέα πρωτοξεκίνησε σαν αστείο,αλλά οι δημιουργοί συνειδητοποίησαν ότι θα ήθελαν στην πραγματικότητα μια εφαρμογή που να δίνει τη δυνατότητα να μπορείτε να αγκαλιαστείτε με τους ανθρώπους και έτσι γεννήθηκε το Cuddlr.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης