Viral έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες φωτογραφίες και videο στο διαδίκτυο που δείχνουν την απρόσμενη φιλία ανάμεσα σε μια τίγρη και μια… κατσίκα, η οποία προοριζόταν για γεύμα!

Το απίστευτο περιστατικό εκτυλίσσεται στις εγκαταστάσεις του «Far Eastern Safari Park» στο ανατολικό τμήμα της Ρωσίας (περιοχή Πριμόρσκι). Όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί, η Timur περπατάει δίπλα στον Amur, χωρίς ο τελευταίος να εκδηλώνει απέναντί του κάποια επιθετική κίνηση. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ABC, κάθε εβδομάδα οι διοικούντες το Ζωολογικό Πάρκο έβαζαν μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μια κατσίκα ή έναν λαγό, προκειμένου η τίγρης να κυνηγήσει και να τραφεί. Ωστόσο, τα πάντα άλλαξαν με την Timur.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Amur ξέρει πολύ καλά πώς να κυνηγά κατσίκες και λαγούς. Ωστόσο, αρνείται να τη φάει. Αντιθέτως, η Timur τον κυνηγά, αναγκάζοντάς τον, μάλιστα, να κοιμάται στην οροφή του χώρου που χρησιμοποιεί για να κοιμάται» ανέφερε ένας από τους φύλακες στους «Siberian Times».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Η συγκεκριμένη ιστορία έχει αυξήσει κατακόρυφα την επισκεψιμότητα στο Ζωολογικό Πάρκο, ωστόσο δεν λείπουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η κατσίκα θα πρέπει να απομακρυνθεί το συντομότερο δυνατό.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

Διαβάστε επίσης:
http://www.zougla.gr/kosmos/article/n-zilandia-mia-parakseni-filia

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης