Τα αγωνιστικά παιχνίδια είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη παιχνιδιών, και υπάρχουν όλα τα είδη των παιχνιδιών αξεσουάρ εκεί έξω για να κάνουν την εμπειρία σας λίγο πιο πραγματική.

Αν και μπορείτε να παίξετε με ένα απλό τηλεχειριστήριο η με το πληκτρολόγιο σας ,χρησιμοποιώντας ένα πραγματικό τιμόνι με πραγματικά πεντάλ επιτάχυνσης και πέδησης φέρει το παιχνίδι σε ένα επόμενο επίπεδο. Αν είστε ένας πραγματικός αγωνιστικός hardcore gamer όμως, μπορεί να θέλετε να αποθηκεύσετε μερικά χρήματα και να επενδύσετε στην απίστευτη εγκατάσταση που θα δείτε παρακάτω.Αυτός ο εξομοιωτής αγώνων δημιουργήθηκε από την τσεχική εταιρεία με την επωνυμία Elsaco.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το μοντέλο είναι το 4DOF Extreme 4×4 Πανοραμικός εξομοιωτής αγώνων. Έχει τρεις οθόνες 27 ιντσών HD, ένα τιμόνι, τρία πεντάλ (επιταχύνει, φρένο και συμπλέκτη) και ένα αγωνιστικό κάθισμα. Τέσσερα πόδια που βοηθούν στην προσομοίωση της κίνησης για τις δυνάμεις που θα νιώθατε σαν πραγματική οδήγηση. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου φθηνό καθώς κοστίζει περίπου όσο η αγορά ενός πραγματικού αυτοκινήτου μεσαίας κατηγορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης