Αν είναι να παραιτηθείς… καν’ το με στυλ! Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε μία δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού KTVA της Αλάσκα.

Η Charlo Greene άφησε σύξυλους τόσο τους τηλεθεατές, όσο και την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, όταν αποφάσισε να… υποδείξει στον εαυτό της την πόρτα της εξόδου, μιλώντας σε… άπταιστα «γαλλικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως υποστήριξε, θέλει να αφιερωθεί στην εκστρατεία νομιμοποίησης της μαριχουάνας. Αναλυτικά ό,τι είπε στον αέρα: 

«Όσα έχετε ακούσει είναι ο λόγος του γιατί εγώ, η διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Alaska Cannabis Club, θα αφιερώσω όλη την ενέργειά μου στον αγώνα για τη ελευθερία και τη δικαιοσύνη, που ξεκινά με την νομιμοποίηση της κάνναβης στην Αλάσκα. Και όσο γι’ αυτή τη δουλειά, όχι ότι έχω και άλλη επιλογή, γά**** την, παραιτούμαι».

Λίγο αργότερα, ο τηλεοπτικός σταθμός αναγκάστηκε να απολογηθεί για το λεξιλόγιο της εκκεντρικής παρουσιάστριας, ενώ η ίδια, εμφανώς αμήχανη, αρκέστηκε στο να ζητήσει συγγνώμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την παραίτηση, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι έγινε αποδεκτή από το τηλεοπτικό δίκτυο.

Λίγο αργότερα, η Greene, μέσω της σελίδα της στο Facebook, ανέβασε την δική της εξήγηση για την ενέργειά της, ενώ αργότερα, ανέλυσε την αποστολή της ομάδας, μέσα από ένα βίντεο:

Επιμέλεια: Μανώλης Φουσκολαγουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης