Ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα κομμωτήριο πρόκειται να ανοίξει σε λίγο καιρό στη πόλη της Πάτρας. Το προσωπικό που θα εργάζεται σε αυτό, εκτός από το ότι θα πρέπει να είναι καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο, θα φοράει μόνο τα απαραίτητα.

Η συγκεκριμένη ιδέα, σύμφωνα με την «Espresso» ανήκει στον επιχειρηματία Άγγελο Νικηφόρο. Το εν λόγω κομμωτήριο θα δέχεται τους πελάτες μόνο με ραντεβού, και κατά πάσα πιθανότητα θα στεγαστεί σε κτήριο επί της οδού Ρήγα Φεραίου, έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης. Ήδη ο επιχειρηματίας έχει δημοσιεύσει αγγελίες σε τοπικές -και όχι μόνο- εφημερίδες, αναζητώντας τους όμορφους κομμωτές και κομμώτριες που θα εργαστούν στο κατάστημά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ιδέα τριγύριζε στο μυαλό μου εδώ και πέντε χρόνια. Τελικά με τους συνεργάτες μου ταξιδέψαμε στο Βερολίνο και άλλες πόλεις της Ευρώπης και είδαμε πώς λειτουργούν τέτοια κομμωτήρια» δηλώνει ο κ. Άγγελος Νικηφόρος.

«Πρόκειται για κάτι πρωτότυπο που αποφασίσαμε να φέρουμε στην Πάτρα. Σε πρώτη φάση θα έχουμε δύο κομμώτριες και δύο κομμωτές. Στην πορεία θα δούμε, αν υπάρχουν προϋποθέσεις, θα προσλάβουμε και άλλους», συνεχίζει ο επιχειρηματίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις δημοσιευμένες αγγελίες υπόσχεται και μεγάλο μισθό της τάξεως των 1.500-2.000 ευρώ σε όσους έχουν αρκετά καλή εξωτερική εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης