Βρετανός που επισκέφθηκε πριν από καιρό το κάστρο Skipton στο Yorkshire, ισχυρίζεται ότι απαθανάτισε μία φιγούρα-φάντασμα της γεωργιανής εποχής με την κάμερά του.

Ο 34χρονος Mark Whitaker είχε μεταβεί πρόσφατα στη βρετανική επαρχία μαζί με τη σύζυγό του Amanda Ledgar και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του είχε επισκεφθεί το εν λόγω κάστρο -900 ετών- όπου τράβηξε μία σειρά από φωτογραφίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι στην κάμερα δεν είχε αποτυπωθεί η φιγούρα αυτή, ωστόσο κατά τα λεγόμενά του αποκαλύφθηκε όταν πέρασε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή του.

Η εικόνα εμφανίζει μία γυναικεία φιγούρα να φορά ένα μακρύ φόρεμα εποχής, ωστόσο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της δεν είναι εμφανή.

«Πιστεύω πως πρόκειται για το φάντασμα ενός μικρού κοριτσιού που φορά ένα λευκό φόρεμα και ένα καπελάκι. Τέτοια ρούχα φορούσαν πριν από 200-300 χρόνια» είπε ο Whitaker και πρόσθεσε: «Δεν φαίνονται ούτε το πρόσωπο αλλά ούτε τα χέρια της… Πολλοί θα πιστέψουν ότι πρόκειται για photoshop ωστόσο δεν έχω καν πρόσβαση στο πρόγραμμα και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Mark Whitaker με τη σύζυγό του

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης