Το τσιγάρο, το ποτό, ακόμα και τα ναρκωτικά, είναι εθισμοί, αλλά υπάρχουν κι εκείνοι που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, όπως αυτός της 18χρονης Κέιλιν από την Καλιφόρνια, η οποία έχει εθισμό στη βρώση πλαστικών ειδών.

Η περίπτωση της Κέιλιν παρουσιάζεται σε επεισόδιο της εκπομπής «My Strange Addiction» («Ο παράξενος εθισμός μου»), που δείχνει ανθρώπους με παράξενους εθισμούς, οι οποίοι ποικίλουν από την αποκλειστική κατανάλωση καλαμποκιού, μέχρι τον ύπνο αγκαλιά με ένα σεσουάρ μαλλιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στην εκπομπή, η 18χρονη δήλωσε ότι έχει φάει περίπου 60.000 πλαστικά προϊόντα τα τελευταία 11 χρόνια, τα οποία παραδέχεται ότι της αρέσουν περισσότερο από το κανονικό φαγητό. Στο τρέιλερ της εκπομπής εμφανίζεται να τρώει, μεταξύ άλλων, πλαστικά μπουκάλια νερού, θήκες CD, χάντρες, τηλεχειριστήρια, πλαστικά πιρούνια και κρεμάστρες.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η κοπέλα λέει ότι το πλαστικό της αρέσει τόσο πολύ, όχι λόγω της γεύσης του, αλλά της υφής του, ενώ αποκαλύπτει ότι τα αγαπημένα της «σνακ» είναι τηλεχειριστήρια, και ειδικά τα κουμπιά τους, καθώς και τα σπαθάκια που διακοσμούν τα κοκτέιλ.

Πάντως, η περίπτωση της Κέιλιν δεν είναι η πιο περίεργη που θα δείξει φέτος η εκπομπή, καθώς υπάρχει μια γυναίκα που λατρεύει να γεύεται μανό για τα νύχια κι ένας τύπος που παραδέχεται ότι ελκύεται σεξουαλικά από το αυτοκίνητό του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης